Ознака: Димовски

Примислав Димовски освојувач на четири „златни гонга“

Димовски во последната декада од минатиот век беше еден од најекспонираните македонски боксери. Неговите витрини покрај многуте медали и трофеи ги красат и четирите...

Димовски си замина, останатите тројца осомничени сè уште се во Кривичниот...

Поранешниот министер за земјоделиство и актуелен пратеник во Собранието Љупчо Димовски си замина со приватно возило по распитот во Кривичниот суд во Скопје, во...

Димовски: Нова потврда за создавачкиот концепт Металург

Од една страна сме тажни што остануваме без услугите на Пешевски, но од друга страна сме среќни што од нашиот погон на интернационална сцена...