Ознака: дигиталната ера

Предизвиците на медиумите и новинарите во дигиталната ера

Како што се менува јавната сфера, државата, медиумите, интелектуалците и професионалците мора да се посветат на креирање нови политики и регулативи за да може...

Ќе ја преживее ли демократијата дигиталната ера?

За да ги заштитат нивните демократии и да го вратат статусот на светско ниво, западните земји мора да покажат свест и политичка волја да...