Ознака: градски дувачки оркестар

Аплаузи за маршовскиот осмомартовски концерт на Градскиот дувачки оркестар

По повод 8-ми март, Меѓународниот ден на жената, Градскиот дувачки оркестар попладнево одржа параден/маршовски концерт во центарот на Скопје. Маршутата на движење се одвиваше од...

Отворено културно лето „Три круши 2018“

Со два концерта на градскиот дувачки оркестар при МКЦ и КУД Китка синоќа свечено беше отворено културното лето „Три круши 2018”. - Културно лето „Три...