Ознака: глобал фајнанс

„Глобал фајнанс“ ја смести Македонија меѓу последните на листата на безбедни...

Помеѓу 134 земји, Македонија се наоѓа на 125. место на најбезбедни земји во светот, според листата на магазинот „Глобал фајнанс“. Споредбено со балканските држави, зад...