Ознака: Геј Кортер

Подобро смрт од чоколадо отколку од коронавирус

Подобро смрт од чоколадо отколку од коронавирус, вели на шега американската писателка Геј Кортер, која заедно со нејзиниот сопруг се наоѓа во карантин на...