Ознака: Габриела Стојаноска-Станоеска

Промоција на две книги на Габриела Стојаноска-Станоеска

Промоција на книгите: „Драми (Трудници/Тајни)“ и збирката раскази „Сега би пишувала за...“ на Габриела Стојаноска-Станоеска ќе се одржи вечерва, со почеток во 19 часот,...

Промоција на две книги од Габриела Стојаноска Станоеска во Прилеп

„Кусиот расказ и сонот“– компаративни паралели низ призмата на неколку критички методи и збирката раскази „Приказни за краткоста – раска(з)(ж)и за своја душа“ од...

„Приказни за краткоста“ нова книга од Габриела Стојаноска-Станоеска

„Приказни за краткоста - раска(з)(ж)и за своја душа“ е третата книга на Габриела Стојаноска-Станоеска од Прилеп. - Оваа книга ја покажува вештината со која авторката...