Ознака: вклученост

НАТО го прифати барањето на Трамп за поголема вклученост на Блискиот...

НАТО се согласи со барањето на американскиот претседател Доналд Трамп да се вклучат многу повеќе на Блискиот Исток, кое беше истакнато при второто обраќање...