Ознака: Верица Милеска Стефановска

Дебата на тема „Безбедноста на домот преку превенцијана новите закани и...

Денеска во 9.30 часот во конференциската салата на Факултетот за безбедност-Скопје ќе се одржи дебата на тема „Безбедноста на домот-преку превенција на новите закани...

Комората прерасна во успешна асоцијација

Комората на РМ за приватно обезбедување е основана на 21.6.2000 година, а денес ја слави својата зрелост во заштитата и унапредувањето на стручноста, професионалноста,...