Ознака: бесплатно

Триесет дена бесплатно со воз низ Европа: можат да аплицираат и...

Европската комисија го објави новиот оглас во рамки на проектот „Истражи ја ЕУ“, во чии рамки на 36.000 млади луѓе родени во 2005 година...

Исклучените потрошувачи може бесплатно да се приклучат на парно до 31...

ЕСМ Снабдување со топлина нуди можност за бесплатно приклучување на исклучените потрошувачи до 31 август 2023 година, информираат од ЕСМ. - Со цел да им...

Акција за бесплатно приклучување во системот за парно греење

До 31 август 2023 година, „ЕСМ Снабдување со топлина“ нуди можност за бесплатно приклучување на исклучените потрошувачи. Акцијата за бесплатно приклучување ќе биде спроведена...

Како да избегнете бесплатно туширање

Некултурното сообраќајно управување со моторно возило во овој врнежлив период ги чини пешаците „студен туш“, испрскани со вода собрана во многу локви на коловозите...

Бесплатно користење теретана и паркинг за вакцинираните студенти во Србија

Според српските медиуми, епидемиолошките податоци во Србија се охрабрувачки, но не и одговорот на младите на вакцинацијата. Со цел да се охрабрат младите да се...

Во Нов Зеланд има продавница каде што сè е бесплатно!

Главниот град на Нов Зеланд, Велингтон, стана град со многу невообичаено место - продавница каде што сè е бесплатно. Оваа социјална продавница или банка за...

Хонгконг со бесплатно тестирање ќе ги открива лицата што се заразени,...

Хонгконг ќе им понуди на своите граѓани бесплатно универзално тестирање од 1 септември.Програмата за тестирање, која ќе трае две недели, е на доброволна основа. Лидерката...

Да се обезбеди бесплатно паркирање на сите болнички паркинзи!

(Отворено писмо до Советот на Град Скопје, Секторот за сообраќај во Град Скопје и до Управниот одбор на ЈП „Градски паркинг“) Барам точката под реден...

Градот Скопје бесплатно ќе ги собира остатоците од бербата по нивите

Градот Скопје воведува програма за бесплатно собирање на остатоците од бербата по нивите и засилени инспекциски контроли за несовесните земјоделци. Од градот Скопје велат...

Користењето лежалки и чадори по 17 часот ќе биде бесплатно

На плажите во Црна Гора оваа сезона ќе има повеќе ред, а новина е тоа што на туристите што ќе доаѓаат по 17 часот...