Ознака: ахмет пренчи

Пренчи предупредува на сериозни криминални случувања во Албанија

Поранешниот генерален директор на албанската полиција, Ахмет Пренчи, даде силно предуредување кога станува збор за бебедноста во земјата. Според него,во иднина, се очекуваат тешки,сериозни настани,поради...