Ознака: аудиоснимка

Интересни политички феномени во предвечерјето на изборот на новата бугарска влада

Како што е веќе познато, на вонредна седница на Народното собрание на Бугарија беше избрана влада со премиер - Николај Денков. За нова влада...

Озборувања, навреди и уцена во „кралскиот скандал“ со протечените разговори на...

Озборувања, наводна уцена и најави за тужби се опфатени во скандалот со објавувањето во јавноста на аудиоснимки од приватните разговори на претседателот на Реал...