Ознака: авиопатниците

Карантинот меѓу авиопатниците не дава резултати

Во студијата на Европскиот центар за спречување и контрола на болести (ЕЦДЦ) и на Агенцијата за авионска безбедност на ЕУ (ЕАСА) се забележува дека...