ВЕБ-КОМЕНТАРИ

Нема политичка независност без енергетска независност

Марјан Мане Спасовски – Колку што украдоа бандитиве, можеше да изградиме капацитети за на пола Европа да ѝ продаваме струја.


Западната воена помош е клучна за Украина и мора да продолжи
– апелира естонската премиерка Калас

Ѓорѓи Евров – Помагаат за да потрае ЛУДИЛОТО, бидејќи ТОА е сигурен генератор на ПРОФИТ за екипата, во која е и оној лик што се претставува како спасител на Русите, а и на народите низ цел свет.

Ангел Иванов – Балканската крчма има конкуренција. Како во права крчма, ако ти се бендисаат жртвите и гробовите – дај уште една порција!


Во Собранието има сè, само дебата не

Нада Рашета Донески – Важно платата и привилегиите идат!

Ден Ис – Не се дебатира со предавници и терористи.