Во општина Лозово денеска е приведен 50-годишно лице кој нудел пари на гласачи за претстојните избори.

Според информациите на МВР, Б.А. од с. Милино дсвсл и нудел пари, а лицата кои добивале пари се потпишувале на документ дека примиле пари.

По документирање на случајот ќе биде поднесен соодветен поднесок.