Фото: Принтскрин

Горат стари бараки во скопски Центар, во близина на Тутунски комбинат, на улуцата „11 Октомври“.

Фото: Принтскрин

Како што нè информираа од Центарот за управување со кризи, веќе интервенираат противпожарните служби и дека станува збор за стари бараки.

Фото: Принтскрин

Чадот од пожарот се гледаше и во населбата Кисела Вода.