ФОТО: Горан Анастасовски

Со над 11.000 учесници од 53 држави, денеска се оддржа 19. издание на „Визер скопскиот маратон“.

Ова се мал дел од учесниците кои трчаа со интересни костуми, пренесоа значајни пораки и беа инспирација за граѓаните.