Фото: Игор Бансколиев

На скопскиот аеродром слетаа авионите со посмрните останки на 45-те загинати во страшната сообраќајна несреќа на автопатот „Струма“ во Бугарија, која се случи во утринските часови на 23 ноември, годинава.

Од Бугарија на скопскиот аеродром телата беа пренесени со два воени авиона.

Фото: Игор Бансколиев