Ознака: зголемување за 2000

Бектеши: Минималната плата во март ќe биде околу 20.500 денари, има...

Идниот месец најверојатно минималната плата ќе биде околу 20.500 денари во приватниот и јавниот сектор и тие средства се предвидени со Буџетот за 2023...