Ознака: „заздравува“

Македонскиот туризам сѐ уште „заздравува“ по пандемијата

Придобивките од заживувањето на туристичкиот промет во светот, по појавата на пандемијата на ковид-19, веќе ги почувствуваа и некои од земјите од регионот, кои...