Ознака: Закон за ратификација

Уставен суд нема да ја оценува уставноста на Законот за ратификација...

Уставниот суд денеска едногласно одлучи да не поведе постапка за оценување на уставноста на Законот за ратификација на Конечната спогодба за решавање на разликите,...

Влада: Со ратификацијата на Договорот за ФРОНТЕКС македонскиот јазик и идентитет...

Владата го поздравува усвојувањето на Законот за ратификација на Договорот помеѓу Македонија и Европската унија за оперативните активности спроведени од страна на Агенцијата за...