Ознака: загуби на животи

СЗО: Светот изгуби скоро 337 милиони години од човечките животи поради...

Пандемијата со ковид-19 предизвика загуба на речиси 337 милиони години од човечките животи во првите две години, бидејќи милиони луѓе починаа прерано без да...