Ознака: врзувано

По случајот со врзување на момче со аутизам, ДСЗИ ќе спроведе...

Државниот санитарен и здравствен инспекторат најави дека ќе изврши надзор во психијатриската болница „Демир Хисар“ за случајот со 17-годишно момче со аутизам, за кое...