Ознака: воздушен систем

Земјите од Г7 ќе ја зајакнат украинската воздушна одбрана, договорија министрите

Земјите-членки на групата Г7 се решени да ја зајакнат воздушната одбрана на Украина, изјавија нивните министри за надворешни работи кои се собраа на состанокот...