Ознака: вовче

Ќе се продолжува животот на вовчето Ќирчо, поставено пред железничката во...

Вовчето Ќирчо, поставено пред влезот на железничката станица во Кичево, во текот на наредниот период целосно ќе се ревитализира и ќе се заштити од...

Вовчето Мечо – некогашната битолска атракција за најмладите тргна низ градскиот...

Електричното вовче Мечо, утринава тргна низ градскиот парк во Битола. Набавката на вовчето и неговото ставање во функција ги реализираше општината во соработка со...

Вовчето Ќирчо е ноќевалиште на бездомници, неопходна му е ревитализација

Локомотивата на вовчето Ќирчо која годинава наврши 105 години од нејзиното производство во Касел во фабриката „Хеншел“ Германија е потсетник на едно време кога...