Ознака: Виолинистот

Виолинистот Владимир Костов солист на концертот „Вида“

Вечерва, во 20 часот, оркестарот на Филхармонијата ќе го одржи концертот насловен „Вида“, на кој како солист ќе настапи виолинистот Владимир Костов. Гостин на...

Виолинистот Даниел Лазаревски солист на концертот „Буица“

Kонцертот насловен „Буица“, на кој како солист ќе настапи македонскиот виолинист Даниел Лазаревски, ќе се одржи вечерва, во 20 часот, во Филхармонијата. Диригент е...