Ознака: Виктор Стојанов

ФОТО: Чествувањето на Мара Бунева во Скопје повторно се користи за...

Чествувањето на револуционерката Мара Бунева и на нејзиното дело во Скопје и годинава се користи за провокации од бугарска страна, што се забележува во...

МД „Илинден“-Тирана бара од властите на Албанија да го прогласат бугарскиот...

Македонското друштво “Илинден“-Тирана бара од властите на Република Албанија да го прогласат бугарскиот државјанин Виктор Стојанов за персона нон грата. - Во време на актуелен...

„Ќе ви ги одземеме пасошите, ако не се пишете Бугари“ им...

Претседателот на бугарската фондација Македонија Виктор Стојанов упати закана до Македонците од Пустец предупредувајќи ги дека ако не се попишат како Бугари на пописот...

Ќе ви ги одземеме пасошите ако не се пишете Бугари –...

Претседателот на бугарската фондација „Македонија“, Виктор Стојанов, упати закана до Македонците од Пустец, предупредувајќи ги дека ќе им бидат одземени бугарските пасоши, ако не...

Паѓањето на системот беше провокација, бугарски државјани добија документ дека се...

Претседателот на фондацијата „Македонија“ Виктор Стојанов обвини дека на границата вчера имало физичко насилство врз приведените бугарски државјани. Тој за БТВ изјави дека на...