Ознака: Важни имиња

Важни имиња од светот на издаваштвото ќе гостуваат во Скопје

Во пресрет на „ПРО-ЗА Балкан“ Aгент на А.Ц.Е.Р., најстарата книжевна агенција во Шпанија, и директорката за меѓународна продажба и извоз на италијанскиот гигант „Саси едиторе“,...