Ознака: Вања Ѓумар Николовски

„Бесмртност“ е проект што навистина ќе допре до човековата душа

Вања Ѓумар Николовски, диригент На вечерашниот концерт насловен „Бесмртност“, под диригентската палка на Вања Ѓумар Николовски, ќе прозвучат дела од големите класични мајстори Маскањи, Моцарт,...