Ознака: Тања Миљовска

Самостојна изложба „Вечно женско“ на Тања Миљовска

Самостојната изложба на Тања Миљовска, со наслов „Вечно женско“, ќе биде отворена во „Јадро“, утревечер, во 20 часот. Серијата слики во оваа поставка „Океан...