Ознака: свирепо

Како истрагата за пожар заврши со истрага за свирепо убиство

Навидум трагичната приказна требаше да заврши како уште една „приказна со несреќен крај, заради судбинскиот несреќен случај на загуба на човечки живот и уништување...