Ознака: свечен прием

Ковачевски и сопругата на свечен прием организиран од Бајден

Премиерот Димитар Ковачевски, со сопругата Елена Ковачевска, присуствуваше на свечениот прием за претседатели на држави и влади, организиран од претседателот на Соединетите Американски Држави,...