Ознака: струмички спорт

Иван Станоев – струмичкиот спорт на дланка

ОД РЕПОРТЕРСКИОТ БЕЛЕЖНИК НА ЗОРАН МИХАЈЛОВ: СЕРИЈАЛ ЗА ВЕЛИКАНИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ (254) Познатиот новинар Станоев со години ги бележи случувањата во спортот во Струмица,...