Ознака: Стојановска

Помеѓу сонот и јавето

Рецензија (Кон поетската книга „Додека спиеш“ од Биљана Стојановска) По одличните поетски книги, „Зборовите немаат значење“ („Антолог“, 2015) и „Стан што се распаѓа“ („Галикул“, 2018), со...

Весна Стојановска, генерална директорка на КБ Прво пензиско друштво, избрана меѓу...

Во саботата на 28 мај се одржа „Марили бизнис-форумот“ под насловот „Современа бизнис-раскрсница“, на кој учествуваа неколку стотици жени менаџери од земјава и од...