Ознака: споредба со Израел

Зеленски бара подеднаква поддршка за Украина и Израел

Претседателот на Украина, Володимир Зеленски, ги повика сојузниците да го покажат истото единство во односот со Украина, што го покажуват во поддршката за Израел. -...