Ознака: „СПОГОДУВАЊЕ ЗА ВИНА“

Кутра е правдата кога треба да се правда

НЕДОУМИЦИ, ДИЛЕМИ И СОМНЕВАЊА ОКОЛУ ИНСТИТУТОТ „СПОГОДУВАЊЕ ЗА ВИНА“ Механизмот „спогодување за вина“, што во овдешната кривична постапка беше воведен со Законот за кривична постапка...