Ознака: севкупниот

Промптно активирање на севкупниот потенцијал за згрижување на децата што питаат

Скопјани во последно време сѐ позачестено се соочуваат со агресивно однесување од страна на дечиња питачи, кои доколку не го добијат посакуваното, бурно реагираат,...