Ознака: Сем Бенкмен-Фрид

Холивуд „плаче“ за сценарија како за животот на Сем Бенкмен-Фрид

Сем Бенкмен-Фрид најчесто спиеше на вреќа на подот. Поудобно му беше од спиење на кревет. Едноставно, тој живееше во својата канцеларија. Понекогаш одеше да...