Ознака: Сефиданис

Вандализиран дигиталниот споменик на Прличев во Охрид, за неполни два дена...

Речиси два дена од промоцијата, дигиталниот паметен споменик на Григор Прличев поставен во централното подрачје на Охрид вчера беше вандализиран, соопшти преку Фејсбук универзитетскиот...