Ознака: „Самоков Екстрим“

„Самоков Екстрим“ викендов за прв пат во општина Македонски Брод

За да се поттикне развојот на туризмот во Поречкиот регион и впишување на село Самоков на мапата на атрактивни дестинации за авантуристички туризам, општина...