Ознака: Ре-медика

Немилиот настан со починатиот лекар, најден пред поликлиниката „Железара“, нема никаква...

Првата приватна општа болница „Ре-Медика“ ја информира јавноста дека лицето, лекар, кое во немилиот настан, според информациите објавени од МВР и ЈОРСМ, е пронајдено...

Успешна вежба на „Ре-медика“ и Црвен крст: Симулација на земјотрес во...

Во првата приватна општа болница „Ре-медика“ денеска беше изведена вежба „Згрижување и евакуација на болни, повредени, посетители и персонал на безбедно место, прва медицинска...