Ознака: работна исцрпеност

Синдромот на работна исцрпеност погодува сѐ повеќе луѓе

Пред неколку години имав сѐ: работа, пари, здравје, стан, брак, социјален живот, планови за иднината, а потоа поради исцрпеност изгубив сѐ, вели Крунослав Нујиќ...