Ознака: промена на реторика

Желбата за дијалог е позитивен знак, Бугарија очекува промена на реториката,...

Република Северна Македонија треба да покаже дека навистина сака да биде дел од обединета Европа со тоа што ќе ги исполни сите барања што...