Ознака: Приморските

Дисциплинирање на туристите, но и на локалните граѓани за однесувањето во...

Приморските градови на Јадранот заведуваат строг „куќен ред“ пред претстојната сезона Она што одамна се зборуваше и се најавуваше во Сплит, по сѐ изгледа дека...