Ознака: преиспитување на казна

Судскиот совет ќе го испитува случајот со големата разлика во изречената...

Заради големата разлика во изречената казна, Судскиот совет најавува дека по годишните одмори, ќе го испита случајот со изречената пресуда на Апелациониот суд во...