Ознака: предвидуваат

Рекордот за животниот век на човекот ќе биде соборен до 2060...

Научниците предвидуваат Новите истражувања покажаа дека во наредните децении, односно до 2060 година ќе биде соборен сегашниот рекорд на човечки животен век. Дали постои ограничување на...