Ознака: Предлог законот за академија за судии и јавни обвинители

Во Собранието претрес по Предлог законот за академија за судии и...

Во Собранието на Македонија, денеска на пленарна седница, се реализираше претрес по Предлог законот за академија за судии и јавни обвинители. Пратеници од ВМРО –...