Ознака: правосилна пресуда

Врховен ги одби барањата за преиспитување на пресудата за „Јавна соба“

Советот за казниви дела при Врховниот суд на Македонија на вчерашната седница ги одби како неосновани поднесените барања за вонредно преиспитување на правосилната пресуда...