Ознака: права и поволности

Жените кои издржуваат казна затвор ќе ги имаат истите права и...

Жените кои издржуваат казна затвор ќе ги имаат истите права и поволности како и мажите, соопштуваат од Министерството за правда, откако министерот Кренар Лога...