Ознака: поврат на прсонален данок

Ќе се напарават напори за побрз поврат на персоналниот данок кај...

Министерот за финансии Фатмир Бесими денеска најави дека ќе се напарават дополнителни напори за да се забрза повратот на персоналниот данок на доход кај...