Ознака: „Отскочна даска #2“

Се одржа „Отскочна даска #2“, Дарија Јовановска избрана да чита на...

Синоќа во преубава атмосфера пред стотина посетители во кафе-книжарницата „Буква“ во Скопје се одржа „Отскочна даска #2“, преднастан на Скопскиот поетски фестивал, наменет за...